Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gta 4 Ustawienia itp...

damster1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich zacząłem grać w GTA 4 od dzisiaj i nie sądziłem że będzie mi się tak cięło zainstalowałem patch 1.0.3.0 myślałem że pomoże i nie pomogło próbowałem nawet z tym commandline i też nie pomogło gra się nadal tnie ;/

Więc to jest mój komputer

Procesor: Intel? Core i3 CPU 550 @ 3.20GHz 3.20

Ram: 3GB

System: 64bit win7

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8400GS 512mb ddr2 (chyba ddr2)

Dysk: 500GB

Jeśli czegoś brakuję proszę pisać.

Więc mam pytanie co mi polecacie żeby mi działało zajebiście bez żadnych lagów itp...

za pomoc wiecie co dostaniecie, dzięki i pozdrawiam ;)

35bh8wo.png

exModerator

Weteran
Opublikowano

Twój problem twki w tej karcie graficznej najlepiej jakbyś ją wymienił na lepszą może 9800GT bo jak sam mówiłeś commandline nawet nie pomoga chyba że chcesz grać bez teturek w gta dlatego najlepiej kup nową kartę

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by

Opublikowano

Wiem karta graficzna nie jest nowa ;/ jutro przejde sie po miescie sprawdzic jakas lepsza karte ;)

@edit

Teraz gra mi sie troche tnie zrobilem pare poprawek w ustawieniach może są jakieś sposoby żeby ładnie mi chodziło ?

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego patcha - bodajże 1.0.7.0. Wpływa on m.in. na optymalizację gry.

DBY2M.png

exMPC Media Team exGold MemberexModerator

Opublikowano

Zainstaluj najnowszego patcha - bodajże 1.0.7.0. Wpływa on m.in. na optymalizację gry.

Ok zainstaluje tego patcha ;) a jak wcześniej zainstalowałem patcha 1.0.3.0 to mogę zainstalować tego co podałeś ? nic się nie stanie z grą ?

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Już mi działa zajebiście GTA 4 ;D zainstalowałem patch 1.0.4.0 i commonline.txt który znalazłem w necie i wyłączyłem Eventlog.

Temat do zamknięcia ;)

35bh8wo.png

exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...